tisdag 12 juni 2007

We done did it all...

För ett par veckor sen fick Uppsala finfrämmande av min gamla polare Jesper Jäderkvist. Nyss hemkommen från fem månader i Latinamerika (som ni kan läsa om i den här underhållande resedagboken) var han solbränd och tvingad att leva ett nomadiserande liv på välvilliga kompisars madrasser tills den stressade göteborgaren* som andrahandshyr hans lägenhet flyttar ut i början av juli.

Det var hur som helst kul att hänga med Jäder och mina övriga Uppsalabaserade kompisar som lyckades "layouta fram" tid till umgänge i sina fullmatade agendor.















Jeppe, Björn och Anders (inrullad från STHLM på inlines) käkar vego-lasagne gjord avBjörn. En utpräglat trevlig kväll. Fyra gamla Sandviken-amigos samlade på ett och samma ställe, det kan ju bara inte gå fel.

Den här bilden ska vi spara tills Anders (äks. "Empa") släpper den klassiska gitarren och börjar med roots reggae. Bara en fråga om tid, efter vad det verkar.



Ett hopp framåt i tiden till en demobandskväll på järnvägsbaren Hijazz. Klas och Malin; där den förstnämnde propsar det mööörka ölet. Allt medan spröttman står som en kvast ur myspace-popparna på scen. Mamma mia!

Ytterligare tidshopp. Ovannämnde Björn och hans gf Anna anordnade nåt slags avslutningsbaluns för den underliga civilingenjörsutbildning de gått under de senaste åren. Jag och Jäder kände oss väl inte helt avslappnade bland allt snack om hållfasthet och människa-data-interaktion, men det bjöds i alla fall på den äktamerikanska paradrätten s'mores. Antiamerikanskt anstrukne Jäder käkar, men är inte helt övertygad.

*Nej, det är varken Ulf Dageby, Glenn Strömberg eller Harald Treutiger det rör sig om. Tyvärr.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, jävlar! Det va trevligt. Och dom där s'moresen ger jag inte mkt för.